Valmennus

Oletko aina halunnut olla E-Urheilun ammattilainen, mutta sinulla ei ole tietoa siitä kuinka siihen pystyt pääsemään. Ei hätää meillä on sinulle ratkaisu! Olemme aloittaneet Viticalissa E-Urheiluvalmennuksen jonka kautta jokainen pelaaja pystyy tavoittelemaan unelmiaan. Meiltä löytyy ammattitaitoinen ja osaava porukka, jotka auttaavat sinua pääsemään tavoitteeseesi!
Mitä E-Urheiluvalmennus pitää sisällään?
E-Urheiluvalmennus pitää sisällään käytännössä kaiken mitä tarvitset huipulle pääsemiseen. Tarjoamme hyvät harjoittelu mahdollisuudet valmentajiemme kanssa serverillämme ja katsomme läpi kehityksenkohteet ja harjoitusrutiinit. E-Urheilijan menetyksen kannalta myös uni, liikunta ja ruokavalio on suuressa osassa, koska ne vaikuttavat pelaajan suoritukseen ja tähän meillä on avustuksena yhteistyökumppanimme RayZourGame, joilta saamme valmiit ohjelmat joilla pelaaja pystyy parantamaan omaa elämänlaatua unen, liikunnan ja ruokavalion osalta! Lisäksi pelaaja saa käyttää harjoitteluservereitämme jatkuvasti ja organisaatiomme sisällä tulemme pitämään myös turnauksia ja arvontoja!
Kuinka useasti pelaajavalmennusta on viikossa?
Järjestämme pelaajavalmennusta 2 kertaa viikossa. Meillä on hyvin joustavat ajat ja pystymme mukautumaan pelaajan omien menojen mukaan!
Mitä tämä maksaa?
E-Urheiluvalmennus maksaa vain 25€ kuukaudessa. Kyseessä on siis yksi Suomen halvimpia E-Urheiluvalmennuksia!
Kuinka liityn pelaajavalmennukseen?
Pelaajavalmennukseen voit liittyä laittamalla sähköpostia tai viestiä meille!